Russian
German (Германия) German (Австрия) German (Швейцария) English (США) English (Великобритания) French (Франция) French (Бельгия) Spanish (Испания) Spanish (Мексика) Italian (Италия) Dutch (Нидерланды) Polish (Польша) Russian (Россия) Belarusian (Белоруссия) Ukrainian (Украина) Estonian (Estland (Reval)) Turkish (Турция) English (Новая Зеландия) English (Флаг Ирландии Ирландия) Czech (Чехия) Danish (Дания) Finnish (Финляндия) Swedish (Швеция) Norwegian Bokmål (Норвегия) Maltese (Мальта) Greek (Греция) Lithuanian (Литва) Latvian (Латвия) Icelandic (Исландия) Portuguese (Португалия) Portuguese (Бразилия) Spanish (Венесуэла) Spanish (Аргентина) Hungarian (Венгрия) Slovak (Словакия) Romanian (Румыния) Romanian (Молдавия) Slovenian (Словения) Serbian (Сербия) Serbian (Черногория) Albanian (Албания) Croatian (Хорватия) Bulgarian (Болгария) Macedonian (Македония) Bosnian (Босния и Герцеговина) Hebrew (Израиль) Arabic (Египет) Hindi (Индия Индия) English (Индия Индия) Indonesian (Индонезия) Korean (Республика Корея) Japanese (Япония) Thai (Таиланд) Malay (Малайзия) Vietnamese (Вьетнам) Chinese (Китай) Chinese (Китайская Республика) Persian (Иран) Bengali (Бангладеш) Pashto (Афганистан)

PTM Handel en Service

PTM Handel en Service с сайта Geldrop:

PTM Industrieel Onderhoud & In en Verkoop van Machines

Gespecialiseerd in slijpen - polijsten - plaatbewerking -

Omdat machines zijn bedoeld om te produceren en niet om stil te staan!


Reparatie, onderhoud, upgraden en modificeren van machines en gereedschappen. Draai- en freeswerk, lassen en overige metaalbewerkingen.

PTM Totaal Onderhoud uit Geldrop is een bedrijf wat zich richt op het instant houden, van uw machinepark en gereedschappen want.
Machines zijn bedoeld om te produceren. Stilstand kost veel geld en dit wilt u dan ook te allen tijde voorkomen. Het is daarom van essentieel belang om uw machines goed worden onderhouden en ze indien nodig worden geüpgraded zodat ze ten alle tijden optimaal werken.
Wij richten ons op de totale ontzorging van de klant door alle aspecten van onderhoud, revisie en modificatie aan te bieden en uit te voeren met eigen mensen, waarbij we gebruik maken van goede toeleveranciers op divers gebied.
Ook zijn wij gespecialiseerd in het namaken / herstellen van niet verkrijgbare onderdelen van uw machine.
Reparatie en onderhoud is ons specialisme en onze passie. In geval van nood helpen we snel!
Wij werken voor bedrijven, instanties (bv. scholen) en particulieren.


Gegarandeerd vakwerk

PTM Totaal Onderhoud is VCA-gecertificeerd en wij staan voor kwaliteit. Met een goed opgeleid team combineren wij vakmanschap en ervaring om mooi werk te leveren. Daarbij gebruiken we ook de juiste gereedschappen en goede materialen. We komen vooraf bij u langs om het werk te bekijken en uw wensen te bespreken. U krijgt dan vrijblijvend een offerte. Wij houden ons aan afspraken, werken netjes en staan zo nodig 24/7 voor u klaar. Wij hanteren eerlijke prijzen en geven garantie op al ons werk.

Neem gerust contact op voor meer informatie, een offerte, een afspraak of een noodgeval.DIENSTEN


Service en Onderhoud

Wij van PTM Totaal Onderhoud Machines vinden dat machines zijn bedoeld om te produceren. Stilstand kost veel geld en dit wilt u dan ook te allen tijde voorkomen. Het is daarom van essentieel belang dat uw machines goed worden onderhouden en ze indien nodig worden geüpgraded zodat ze ten alle tijden optimaal werken.
Wij richten ons op de totale ontzorging van de klant door alle aspecten van onderhoud, revisie en modificatie aan te bieden en uit te voeren met eigen mensen, waarbij we gebruik maken van goede toeleveranciers op divers gebied.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende gebieden:
– Industrieel technisch onderhoud.
– Machine reparatie.
– Revisie van machines en machine parken.
– Modificatie en upgraden van machines en machineparken.
– Besturingstechniek.
– Machine verplaatsing en verhuizingen.
– Proces optimalisering.
Daarbij richten wij ons op de betrouwbaarheid, beschikbaarheid, up to date houden en verbeteren van de prestaties van het machinepark, dit in de breedste zin des woords.
Bij storing en in geval van nood helpen we u snel!

Neem gerust contact op voor meer informatie, een offerte, een afspraak of een noodgeval.


Elektrotechniek

PTM Totaal Onderhoud biedt een groot aantal diensten voor elektra, waarbij veilig werken en de veiligheid van uw elektrische installaties de volle aandacht hebben.

• Reparatie van elektrische apparaten en gereedschappen.
• Onderhoud en reparatie van storingen aan elektrische installaties.
• Onderhoud en reparatie van machines: van boormachine tot draaibank.
• Onderhoudscontract op maat (op aanvraag).

Neem gerust contact op voor meer informatie, een offerte, een afspraak of een noodgeval.


Machinebouw en specials

In onze goed uitgeruste werkplaats kunt terecht voor al uw metaal en kunststofbewerkingen zoals lasersnijden, draaien, frezen, lassen, slijpen en polijsten enz.
Wij zijn dan ook uw perfecte partner op gebied van machinebouw en het vervaardigen van gereedschappen, hulpgereedschappen en niet meer verkrijgbare onderdelen.
Uiteraard kunnen wij uw bestaande machines en gereedschappen geheel naar uw wens aanpassen.

Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op, want wij doen nog veel meer!


Refurbishing van uw machine of machinepark.

U kent het wel, u heeft in het verleden speciale machines laten bouwen of u bent in het bezit van een veroudert machinepark wat nog steeds perfect produceert maar wel aan een upgrade nodig is. Ook dan bent u bij PTM Totaal Onderhoud aan het juiste adres.
Wij doen niet alleen de binnenkant van uw machine, zoals slijtdelen vervangen en / of reviseren, nee wij kijken ook direct of uw machine nog aan alle veiligheidseisen voldoet.
Maar ook de buitenkant wordt niet vergeten. Machines worden door ons weer in de originele kleurstelling gelakt echter ziet men steeds meer dat bedrijven hun werkplaats en daarbij ook hun machinepark geheel in de kleurstelling van het bedrijf laten lakken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een offerte of een afspraak.


Lassen, slijpen en polijsten

PTM Totaal Onderhoud is uw specialist voor de verwerking, bewerking en afwerking van Ferro en non-ferro metalen. Lassen, slijpen en polijsten doen wij in onze eigen werkplaats of op locatie.

• Lasbewerkingen: Mig/Mag, Tig, Elektrisch en autogeenlassen.
• Hard en zacht solderen.
• Seriematig en enkelstuks laswerk.
• Lassen, slijpen en/of polijsten t.b.v. aanpassingen, reparatie, revisie of renovatie.
• Framebouw en kleine constructies.
• Slijpen en polijsten van zichtdelen.

Dit alles volgens tekening, schets of voorbeeld.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een offerte of een afspraak.


Elektrische gereedschappen

Ook voor reparatie en onderhoud van al uw elektrisch klein gereedschap in uw bedrijf, bouwlocatie of bij u thuis bent u bij PTM Totaal Onderhoud op het juiste adres. Van alle veel voorkomende elektrische gereedschappen hebben wij de meest voorkomende slijtdelen op voorraad liggen.
Ook kunnen wij onderhoud en reparaties aan uw gereedschappen ter plaatse uitvoeren, op de bouwlocatie, bij u in het bedrijf of bij u thuis.

Informeer ook naar de mogelijkheden op gebied van gestructureerd en gepland onderhoud van uw hand- en andere gereedschappen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak, of bel snel voor een noodgeval.CONTACT

PTM Totaal Onderhoud
Contactpersoon Ronald Pronk

Г-н Ronald Pronk
Het Hooghuis 21
5664 ER Geldrop
Нидерланды

Другие объявления и предложения по машинам
Machineseeker.ru.com является официальным спонсором:
ОСТАВИТЬ ОТЗЫВ
Успешный: Действие выполнено
Ошибка: Действие не может быть выполнено